Apartma

Oddih za dva.

V hiši Torkla vas bodo zapeljali čarobni okusi skrbno pripravljenih jedi, ki vas bodo težko pustile ravnodušne, vašo izjemno kulinarično izkušnjo pa bo začinil še ščepec sredozemskega podnebja, ki bo poskrbel, da bo vašemu razvajanju dodal še prav posebno noto. 

Topli sončni žarki. Vonj morja. Šum obmorskega vetra … V objemu Slovenske Istre se lahko prepustite značilnostim mediteranskega podnebja, katere pričarajo naravne lepote ob vsakem letnem času ter poskrbijo za prav posebno doživetje. V hiši Torkla z veseljem poskrbimo za vse vas, ki se želite prepustiti obmorskemu ritmu za nekoliko daljši čas. 

Na prvi pogled apartma spominja na starodavne istrske hiše, ki so bile grajene iz kamna, saj je ohranjen videz stare torklje. Prav zaradi tega se podoba apartmaja zlije z okolico, v kateri lahko opazujemo rasti oljčna drevesa, ki s svojo značilno temno zeleno barvo ustvarijo že na daleč prepoznavne oljčnike.

Čeprav je v zunanjem videzu ujet pridih preteklosti, vas v notranjosti čaka prijetno in sproščeno vzdušje v koraku sodobnega časa. Apartma je primeren za dve osebi, rezervirate pa ga lahko za najmanj dve nočitvi, in sicer že od 100€ na noč. V to ceno ni vključen zajtrk.

Želimo vam prijetno bivanje in popoln oddih.

Apartma Torkla

info@hisa-torkla.si

+386 5 602 96 57