Menu

V hiši Torkla smo mojstri za meso. Na zunanjem žaru pripravljamo  mojstrovine, ki imajo skupen imenovalec: kakovostno, dobro starano in uležano meso. Tako, kot mora biti. A še zdaleč  ne samo to.

Izjemno smo ponosni tudi na naše hladne predjedi, ki zapeljejo še tako izbirčnega  jedca. Združujejo vse odlike naše kuhinje in so že postale sinonim za izjemno kulinarično izkušnjo. Pravzaprav so svojevrstno ogledalo ekipe hiše Torkla. Rada imava Španijo in njihove odlične tapase, ki so naju večkrat navdihnili pri pripravi različnih jedi, s katerimi rada presenečava goste hiše Torkla.  Ne glede na letni čas vas bo chef vedno pričakal s posebno dobrodošlico – z njegovo domačo pašteto, čebulno marmelado in domačim kruhom.

Naša ponudba bo izpolnila pričakovanja predvsem mesnih jedcev, nikakor pa ne bodo prikrajšanji ljubitelji morskih jedi in vegetarijanci. Zamikajo vas lahko hladne in tople predjedi,  glavni krožniki so prave skušnjave. Seveda pa praznih rok, pardon, ust, ne bomo pustili niti sladkosnednežev. Sladoled iz bazilike bo postal vaš najljubši sladoledni okus.

Naše jedi, pristne, pestre in barvite, presenečajo. Na krožnikih domujejo sestavine in okusi v kombinacijah, ki zagotavljajo nepozaben užitek, za katerega bi želeli, da se ne bi nikoli končal.  

Ni težko, obiščite nas, smo mojstri nepozabnih  kulinaričnih doživetij.